STVARI KOJE ĆE RAZUMJETI SAMO VLASNICI MAČAKA

Čitam neki članak na Journal.hr s naslovom 'Ovih 5 stvari razumjeti će samo oni koji imaju mačku za ljubimca'. Pa reko, hajde da ih ovdje prokomentiram.

1. VLASNICI MAČAKA NA 'TI' SU S DLAKAMA POSVUDA

 O da. Usisavanje svaki dan. Koliko god ga volim, još više volim urednost i čistoću. I onda to bude ovako: ja usisam, za 5 minuta kao da i nisam. A kako bi izgledalo da uopće ne usisavam?  


2. JAKO PAZE GDJE ODLAŽU MOBITELE I SITNICE

Pa s ovim nemam problema osobno jer moj mačak je stara lenguza kojoj samo da je jest, spavat, amlo otić van na zrak i tako u krug. Ali pouzdano znam da se mlade mace vole igrati i 'krasti' stvari. Lucky me, hahah :)

P.s. ovo je bio Lui. Mica koju sam udomila nakon što ga je netko ostavio na cesti. točnije u šoping centru. Više nije samnom, jer znate kako se kaže 'Znatiželja je ubila mačku'. 
Fali i dalje. :(


3. SKRIVANJE TOALET PAPIRA POSTAJE RUTINA


Opet, sigurno zbog igre, što se mome neda. Tako da nemam problema s time. Moj vam je totalni Garfield, em po izgledu, em po pogledu, em po ponašanju.


4. KARTONSKE KUTIJE ZANIMLJIVIJE SU OD SKUPIH KREVETIĆA

 Apsolutno! Ne samo kartonske kutije. Vaš jastuk na kojem spavate, bilo kakav drugi jastučić, lavor, tegle od cvijeća, podložak za cvijeće...Opcija je bezbroj.

5. MAČKE VOLE ULAZITI U ZONU PRIVATNOSTI

 Hahaha, nemoj zezat! Moj meni neda spavat. Kako spava samnom na krevetu, neće on leći POKRAJ mene. On legne NA mene. Onda se ja ukoćim, pa se moram preokrenut, pa ga zbacim sa sebe. I onda kad se ja namjestim, on hop na mene. Here we go again. I tako cijelu noć.

Kako god, ja sam #catperson. One koliko god da su egocntrične i tvrdoglave i ponosne, to mi se i sviđa. Ne ovise o tebi onoliko koliko psi. Psi nemaju ponosa, dosadni su, stalno su oko tebe. Mačka kad joj dosadiš, ležerno ode od tebe. Ako navaljuješ, opali te capom, još ako joj nisi ekstra drag, uključi i kandže. Ne znam, meni je to skroz simpatično. Mislim da skroz idu uz moj karakter.

Comments