TODAY

Već sam rekla kako se zadnjih par dana ne osjećam baš najbolje. Osjećam neku težinu i nemir iz nutra. Tako mi je bilo i danas. Ali je ujutro granulo sunce i kako sam i dlaje osjećala pritisak, napravila sam si kavu i otišla na svoje naomiljenije mjesto, uz rijeku. 
Uzela sam sa sobom i knjigu 'Crush it' Garya Vaynerchucka. To mi je toliko podiglo raspoloženje i sva ta težina koju sam osjećala je nestala. Prodisala sam odjednom. Nevjerojatan je osjećaj kad spasiš samoga sebe. Odmah sam dobila volju i za odlaskom u grad koji sam ionako trebala obaviti. 

Ovo je moje sretno mjesto.
Volim ići u ovakve dućane gdje znam da ću dobiti samo najbolje za sebe. 
Iskreno, oni ćajevi koje smo naućeni kupovati u dućanima, u filtar vrečicama nisu ni do koljena ovim pravim, sušenim biljkama.

Ova jadna biljka mi se počela sušiti pa sam ju danas odlučila presaditi. I kupila sam ovu novu bijelu teglu za nju. 
Kad ću se naućit brinut o biljkama? I paprat mi se suši i nikako da se oporavi, aaaaa

Malo sam osvježila i ovaj kutak svoje sobe. Namjeravam staviti sliku iznad police, na zid. TO mi je jedan od slijedećih diy projekata - pronaći slike i citate za okvire i s njima na zid.

  I ovo sam kupila danas i jako se veslim isporbavanju. 
Sprej za kovrće - ako je zbilja sjajan kao što govore, sigurno ću pisati o tome i napraviti razliku između njega i lošije, a skuplje verzije koju sam prije koristila.
I serum za trepavice za koji sam vidjela da ćini ćuda na curama. Pišem i o tome uskoro :)

Eto, dan ću završiti šetnjom. See ya

Xoxo

Comments