ROĐENDANI, KAVE I TAKO TO


IVANIN ROĐENDAN, 12. TRAVNJA


Na petak, 12. smo dočekali Ivanin rođendan. Dogovorile smo s njezinom mamom da ju iznenadimo. Imali smo tematski party (Minnie), pizze, šampanjac (dječji, ddd), tortu i vino, puno vina. :P

Vulja a.k.a. Rođenje Venere a.k.a. Kućanice
Možda me ubije za ovu sliku, možda ne, but I had to, hhahah

Pošto je tea bila Minnie i poklon je bio u zamotan u toj temi. :)

 Zapravo je sve započelo tako da je Vulja došla kod mene, puhale smo balone, morale se i slikati jer je prefora izgledalo, a zapravo smo samo čekale znak da je zrak čist i da možemo doći do Ivanine kuće.

I tako, sljedeći dan, na subotu, smo opet navečer se okupili, samo u malo većem broju, jeli tortilje, tortu, pili šampanjac i vino, igrali Alias i dobro se zabavili oba dana.

A ovo je bio moj poklon. U programu sam nacrtala sliku nje i njezine kuje. Khm, psa.
_____________

Nedjelju sam preležala doma bilo je hladno i kišovito, ja bila sama doma cijeli dan. Doslovno sam se iz kreveta prebacila na kauč i gledala serije cijeli dan. 
P.s. ako netko još nije gledao Male laži (Pretty little lias), obavezno. Serija je odlična, a 9.6. počinje izlaziti i druga sezona :)

_____________

DAN PRIJE MOG ROĐENDANA - 17. TRAVNJA

Palačinke i čaša vina s mojom ljubavnicom. Pošto je ljubavnica, neću javno otkrivati ime :P

MOJ ROĐENDAN, 18. TRAVNJA

Plan je bio da imamo Sex and the city vibe za moj rođendan. Išle smo do Ivane u Zagreb i trebale smo lunjati po gradu. Međutim, već sam vam pisala kako sam se bezveze osjEćala prošli tjedan. Tako da smo većinu vremena provele kod nje.


Jele smo tjesteninu u umaku od rajčice, sa sirom. Jako ukusno.
NAkon toga su me iznenadile s tortom, kupljenom, naravno ahahha, ali je bila fina :))
I gledale film.
 

  Ostale su mi i lijepe uspomene s oba rođendana.
Uspijele su doći do Alis Marić s portala Čitaj knjigu. To me je baš pozitivno iznenadilo i zbilja je jednstven poklon. :)


PETAK, 19. TRAVNJA


U petak sam se opet našla s prijateljicama, Lucijom i Tenom. Otišle smo na kolaće, nakon toga se još prošetale po gradu. Zbilja se dugo nisam šetala tako, baš mi je pasalo. I na kraju se još malo provozale autom, znate ono, čisto iz gušta, i naravno baš se ispričale.

_____________


Love. ♥

Comments