2019 REVIEW

Ovih dana, većina ljudi na instagramu koje pratim je bila u euforiji oko nove godine. Prikazivali su kakva im je bila godina u slikama. U jednu ruku mi je to super za vidjeti jer sam shvatila koliko toga se može postići u godini dana. U drugu ruku, gledajući njih sam se osjećala bezveze jer ja nisam tamo gdje bi htjela biti.
I onda sam došla na ideju, pa idem vidjeti kakva je zapravo bila moja godina. Idem prikazati i ja svoj život, ne tako savršen, kao ostali, s puno postignuća, putovanja, sreće itd. I na kraju, idem izvući neku pouku iz svoje prethodne godine da bi ovu mogla učiniti boljom.

Dobrodošli u pregled moje (ne)savršene godine.

SIJEĆANJ 
Prvi mjesec me dosta gušio. U prosincu sam prestala radit i mama me gušila da pronađem posao. Bilo mi je dosta bilo kakvog posla, a u mom gradu nema velikog izbora studentskih poslova. Što god bi radila, imala sam osjećaj da ne vrijedi i da nije dovoljno dobro. Vrijeme sam uglavnom provodila u šetnji (zahvalna sam što imam tu predivnu šetnicu uz rijeku), sa svojim Micekom, čitajući knjige i još nešto - krenula sam pratit Vampirske dnevnike, kojih ima 8 seona, drugim riječima, nikad kraja, a kad se navučeš ne možeš prestat gledat.


VELJAČA

OŽUJAK

TRAVANJ


SVIBANJ

LIPANJSRPANJ

KOLOVOZ

RUJAN
LISTOPAD/STUDENI/PROSINAC
  

Comments